Sloep huren

Sloep huren in Twente?

Ontdek de Reggestreek met een luxe sloep. De sloep is voorzien van een stille motor die elektrisch wordt aangedreven, waardoor de boot erg stil is en nog milieuvriendelijk ook! Zonder lawaai en stank is een elektrosloep het ideale vervoermiddel om de rustieke omgeving te verkennen.

Zelf varen

Na een korte uitleg vooraf kun je zelf op pad met de sloep. De boot is voorzien van stuurwiel. Je hoeft niet in tegengestelde richting te sturen, daardoor is de boot zeer eenvoudig te besturen. Liever een boot huren met schipper? Dat kan natuurlijk ook! Je moet de schipper wel minimaal een dag van te voren reserveren. De Reggesloep is zeer ruim en ligt stabiel in het water. De sloep is dan ook zeer geschikt om met het gezin op pad te gaan. Een kinderwagen, buggy of maxi-cosi kan op de bodem van de sloep staan. De sloep is voorzien van zachte loungekussens!

Sloep of fluisterbootje?

Een sloep biedt meer comfort dan een fluisterbootje, is voorzien van een kussenset en is langer, breder en daardoor ruimer. Daarnaast is de boot voorzien van een sterkere elektromotor.

Prijzen

De sloep is te huren per uur en u kunt er voor kiezen om de sloep met óf zonder schipper te huren.

    • Exclusief schipper: € 40,- per uur
    • Inclusief schipper: € 60,- per uur

online reserveren

Maximaal 10 personen per sloep

Tip: Huur de sloep minimaal 2 uur, dan kun je het meest van de Regge en haar omgeving ontdekken!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×