Activiteiten

Leef je uit

Mölke activiteiten biedt vele indoor- en outdooractiviteiten aan, zodat iedereen zich kan vermaken. Zowel bij goed als slecht weer. Bekijk hieronder ons aanbod van indoor- en outdooractiviteiten.

Bowlen

Voor het altijd leuke en gezellige spelletje bowlen kom je naar het gloednieuwe bowlingcentrum van Mölke. Wij hebben het namelijk in een nieuw jasje gestoken! Het Showbowlen start met een professionele lasershow, verzorgd door professionele lasers. Op de moderne witte banen met LED-verlichting speel je vervolgens een bijzonder potje showbowling met een bijzondere uitstraling. Tijdens het bowlen zijn er speciale lichteffecten en kleurenshows en in combinatie met breedbeeld entertainment op supergrote beeldschermen en muziek van bioscoopkwaliteit wordt uw potje bowlen een spectaculair uitje! Je hoeft bovendien je eigen punten niet te tellen, want alles verloopt computergestuurd. Bowlen bij Mölke is al met al dus een unieke belevenis die je niet mag missen!

Familiefietsen

In polonaise de weg op, zo voelt het als u op de familiefiets stapt. Met een soort grote skelter en daarachter vele gekoppelde karretjes verkent u de prachtige Reggestreek. U zult met z’n allen in het middelpunt van de belangstelling staan! De familiefiets wordt ook wel fietstrein genoemd! U kunt een complete route fietsen of – als u met een grote groep bent – halverwege wisselen met onze rondvaartboot, kano’s, fluisterbootjes, huifkar of Reggestreekbus. Zo heeft u een leuke 2-uur durende activiteit voor een grote groep.

Wij hebben voor 30-personen aan fietstreinen. Bent u met een grotere groep? Combineer de fietstrein met de rondvaartboot of een andere activiteit. Wij zorgen onderweg voor een wisselplaats.

fietstrein overijssel

Huifkartocht

Een huifkartocht tijdens een feestje doet het altijd goed. Zowel bij jong als oud. Kom genieten van de prachtige natuur van de Reggestreek. De Reggestreek heeft zeer veel te bieden, zeker in combinatie met een gezellige huifkartocht en in gezelschap van uw gezinsleden, vrienden of collega’s. Er zijn diverse enerverende routes uitgezet, waar u onder het genot van een hapje of drankje door paard en wagen doorheen wordt geleid. U zult ervaren hoe mooi het landschap is en ondertussen zal er in de intieme huifkar ongetwijfeld een gezellige en gemoedelijke sfeer hangen. We verhuren 2 huifkarren: kleine voor 19 volwassenen of een grote voor maximaal 29 volwassenen.

Huifkartocht Twente

Klootschieten

De typisch Twentse sport Klootschieten kan ideaal worden beoefend in de prachtige Reggestreek rondom ons Partycentrum. U legt een route van anderhalf uur af, waarbij in groepen wordt geprobeerd om de ‘kloot’ in zo min mogelijk worpen over het parcours te gooien. Onderweg zal het er ongetwijfeld gezellig en fanatiek aan toe gaan. Klootschieten is een gezellige activiteiten waarbij goed samengewerkt moet worden. Onder het klootschieten is er voldoende tijd om bij te kletsen.

Tip: Onderbreek het klootschieten met een hapje, drankje of picknick!

klootschieten overijssel

Wisselactiviteiten

Combineer verschillende activiteiten en stel een eigen activiteitenprogramma samen. Een wisselactiviteitenprogramma bestaat uit minimaal 2 activiteiten.

  • De helft van de groep gaat met de kano of boot, de andere helft met de fietstreinen. Halverwege wordt er gewisseld.
  • Een andere mogelijkheid is dat de helft met de fluisterbootjes gaat, de andere helft met de huifkar. Ook hier wordt halverwege weer gewisseld.
  • Liever met de groep bij elkaar blijven? Ga samen kanovaren en varen met de fluisterbootjes en wissel halverwege.
  • Overige mogelijkheden: huifkar, Reggestreekbus, GPS-tocht.
boogschieten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×