Activiteiten

Leef je uit

Mölke activiteiten biedt vele indoor- en outdooractiviteiten aan, zodat iedereen zich kan vermaken. Zowel bij goed als slecht weer. Bekijk hieronder ons aanbod van indoor- en outdooractiviteiten.

Bowlen

Voor het altijd leuke en gezellige spelletje bowlen kom je naar het gloednieuwe bowlingcentrum van Mölke. Wij hebben het namelijk in een nieuw jasje gestoken! Het Showbowlen start met een professionele lasershow, verzorgd door professionele lasers. Op de moderne witte banen met LED-verlichting speel je vervolgens een bijzonder potje showbowling met een bijzondere uitstraling. Tijdens het bowlen zijn er speciale lichteffecten en kleurenshows en in combinatie met breedbeeld entertainment op supergrote beeldschermen en muziek van bioscoopkwaliteit wordt uw potje bowlen een spectaculair uitje! Je hoeft bovendien je eigen punten niet te tellen, want alles verloopt computergestuurd. Bowlen bij Mölke is al met al dus een unieke belevenis die je niet mag missen!

Familiefietsen

In polonaise de weg op, zo voelt het als u op de familiefiets stapt. Met een soort grote skelter en daarachter vele gekoppelde karretjes verkent u de prachtige Reggestreek. U zult met z’n allen in het middelpunt van de belangstelling staan! De familiefiets wordt ook wel fietstrein genoemd! U kunt een complete route fietsen of – als u met een grote groep bent – halverwege wisselen met onze rondvaartboot, kano’s, fluisterbootjes, huifkar of Reggestreekbus. Zo heeft u een leuke 2-uur durende activiteit voor een grote groep.

Wij hebben voor 30-personen aan fietstreinen. Bent u met een grotere groep? Combineer de fietstrein met de rondvaartboot of een andere activiteit. Wij zorgen onderweg voor een wisselplaats.

fietstrein overijssel

GPS-tochten

Met een GPS-apparaat in de hand trekt u de Reggestreek in en ontdekt u op een alternatieve manier wat de omgeving te bieden heeft. Er zijn verschillende spannende GPS-arrangementen te boeken, met elk een eigen verhaal. Na uitleg van onze instructeur of instructrice wordt u op pat gestuurd en gaat u de uitdaging aan tegen uw vrienden, familie of collega’s. Welke weg kiest u? Geluk speelt een rol, maar winnen doet u puur op klasse!

gps tocht

Amerikaanse Schoolbus

Maak een rondtocht door de Reggestreek met een echte authentieke Amerikaanse Schoolbus. De schoolbus biedt plaats aan maximaal 34 personen. Voor grotere groepen is het mogelijk om een rondrit met de Amerikaanse Schoolbus te combineren met de rondvaartboot of een huifkartocht. De ene helft van de groep gaat het eerst een uur met de boot, de andere helft met de bus. Halverwege wordt er gewisseld.

Amerikaanse Schoolbus huren

Huifkartocht

Een huifkartocht tijdens een feestje doet het altijd goed. Zowel bij jong als oud. Kom genieten van de prachtige natuur van de Reggestreek. De Reggestreek heeft zeer veel te bieden, zeker in combinatie met een gezellige huifkartocht en in gezelschap van uw gezinsleden, vrienden of collega’s. Er zijn diverse enerverende routes uitgezet, waar u onder het genot van een hapje of drankje door paard en wagen doorheen wordt geleid. U zult ervaren hoe mooi het landschap is en ondertussen zal er in de intieme huifkar ongetwijfeld een gezellige en gemoedelijke sfeer hangen. We verhuren 2 huifkarren: kleine voor 19 volwassenen of een grote voor maximaal 29 volwassenen.

Huifkartocht Twente

Buks- en boogschieten

Wordt de nieuwe Robin Hood van Mölke! Bent u met een grote groep, dan is het mogelijk om een schietbaan met instructeur te huren. Leuk voor bijvoorbeeld een familieweekend. U krijgt professionele uitleg van de instructeur om vervolgens onder toezicht aan de slag te gaan en uw vrienden en familieleden te verslaan!

Boog- buks of blaaspijpschieten

Boog-, buks- of blaaspijpschieten is voor elk gezelschap een schot in de roos. Tijdens deze uitdagende activiteiten strijdt u tegen uw medegasten onder begeleiding van een instructeur. Wie beschikt over haviksogen, een vaste hand en een ijzeren concentratie? Diegene zal uiteindelijk namelijk worden uitgeroepen tot winnaar! De activiteiten staan in ieder geval garant voor veel spanning en sensatie. Een extra leuke toevoeging: schiet op een namaak-hert. Neemt u een arrangement? Ook bij onze schietbaan wordt u bedient met een hapje en een drankje.

Handboogschieten overijssel

Klootschieten

De typisch Twentse sport Klootschieten kan ideaal worden beoefend in de prachtige Reggestreek rondom ons Partycentrum. U legt een route van anderhalf uur af, waarbij in groepen wordt geprobeerd om de ‘kloot’ in zo min mogelijk worpen over het parcours te gooien. Onderweg zal het er ongetwijfeld gezellig en fanatiek aan toe gaan. Klootschieten is een gezellige activiteiten waarbij goed samengewerkt moet worden. Onder het klootschieten is er voldoende tijd om bij te kletsen.

Tip: Onderbreek het klootschieten met een hapje, drankje of picknick!

klootschieten overijssel

Boerengolf

Boerenklompgolf – ook wel bekend als ‘Boerengolf’ – is in korte tijd enorm populair geworden. Wij bieden u in samenwerking met Recreatieboerderij De Grimberghoeve de mogelijkheid om dit populaire spel te spelen. De 9-holes boerenklomp golfbaan is in en tussen verschillende weilanden aangelegd en is omgeven door bos en akkerwallen. Onderweg zijn verschillende hindernissen aangelegd, waar u de golfbal met uw golfclub – die in deze sport beide in een grotere variant dan bij normaal golf zijn vormgegeven – tussendoor moet spelen. Voorbeelden zijn een boerenhek, melkbussen en een heuse huifkar. Degene die dit lukt in het minst aantal slagen, is de winnaar van dit uitdagende spel!

Boerengolf Twente

Wisselactiviteiten

Combineer verschillende activiteiten en stel een eigen activiteitenprogramma samen. Een wisselactiviteitenprogramma bestaat uit minimaal 2 activiteiten.

  • De helft van de groep gaat met de kano of boot, de andere helft met de fietstreinen. Halverwege wordt er gewisseld.
  • Een andere mogelijkheid is dat de helft met de fluisterbootjes gaat, de andere helft met de huifkar. Ook hier wordt halverwege weer gewisseld.
  • Liever met de groep bij elkaar blijven? Ga samen kanovaren en varen met de fluisterbootjes en wissel halverwege.
  • Overige mogelijkheden: huifkar, Reggestreekbus, GPS-tocht.
boogschieten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×