Kanovaren & Suppen

Kano huren en varen op de Regge

Vakantiepark Mölke is gelegen aan het riviertje DRegge. De beste manier om De Regge en haar directe omgeving te ontdekken, is natuurlijk per kano. In 1- of 2-persoons kajaks of 3-persoons Canadese kano’s deins je op het riviertje en maak je een onvergetelijke tocht door de omgeving. Onderweg doorkruis je een verrassend landschap en peddel je door verschillende dorpen en gehuchten, zoals Rijssen met haar Pelmolen. 🌾 Kanovaren in Twente: Genieten met een hoofdletter G!

Wanneer je terugkeert vaar je op hetzelfde riviertje, maar het zal je verbazen hoe anders de Regge er dan weer uitziet. De omgeving is namelijk zeer gevarieerd en je zult bij elke blik iets nieuws ontdekken. Bovendien is een kanotocht de ideale manier voor kleine en grote groepen om een leuke en actieve dag te beleven.

Wil je lekker een middagje kanovaren bij Mölke op de Regge?

Verhuurtarieven

  • 1 – persoons kayak – € 7,50 per uur
  • 2 – persoons kayak – € 9,00 per uur
  • 3 – persoons kayak – € 11,00 per uur

Reserveer nu

Suppen op de Regge

Suppen in Twente? Dat kan bij Vakantiepark Mölke! SUP staat voor Stand Up Paddling, maar wordt ook wel peddelsurfen genoemd. Het is de snelst groeiende watersport in Nederland. Suppen is leuk voor jong en oud. Eerst voelt het misschien nog wat wiebelig, maar binnen een paar minuten sta ook jij stabiel op je supboard en geniet je al peddelend van de mooie omgeving!  We hebben 5 SUP’s in de verhuur, dit kan prima gecombineerd worden met kano, kajak- of bootverhuur.

Supverhuur in Twente
De SUPs zijn te huur voor een uur, maar bijvoorbeeld ook voor een dagdeel. Onderweg zijn er leuke stoppunten zoals een recreatieboerderij met boerengolf of de Pelmolen. Het is een sport die geschikt is voor iedereen. Dat maakt suppen een ideale activiteit voor een familiedag, vriendenfeest, teamuitje of natuurlijk als gezinsuitje als je op vakantie bent.

Suppen op de Regge: Online reserveren

  • 1 uur suppen – € 9,50
  • 1,5 uur suppen – € 14,25
  • 2 uur suppen – € 19,00
  • 4 uur suppen – € 38,00

Het kan gebeuren dat je iets langer supt dan je dacht. Bij te laat terugkomen hanteren we €4,25 per half uur.

Reserveer nu

Openingstijden

Benieuwd naar de openingstijden? Klik hier!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×