Horeca Mölke

Feesten & Partijen

Voor onder andere familiefeesten en bedrijfsfeesten heeft vakantiepark Mölke verschillende modern ingerichte zalen met ruimte voor 100 personen. Er zijn allerlei mogelijkheden om een bijzonder programma op maat samen te stellen. Kleine groepen kunnen gezellig uit eten in het restaurant.

Restaurant

Wil je met een groep heerlijk uit eten? Kom dan naar het Dinercafé van Mölke! In ons restaurant voor groepen kun je voor € 32,50 een 3-gangen diner nuttigen. Neem plaats op het gezellige terras aan De Regge of zoek binnen een plaatsje bij de open haard als het wat minder aangenaam weer is. Ons restaurant is bovendien uitermate kindvriendelijk. Niet alleen zijn er diverse kindergerechten te verkrijgen, ook is er een ontzettend leuke en uitdagende binnenspeeltuin bij het restaurant te vinden. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken en terwijl jij lekker met je groep aan het eten bent, heb je altijd zicht op je kinderen. Ons restaurant en de binnenspeeltuin grenzen namelijk direct aan elkaar via een glazen pui.

Reserveer nu

Activiteiten & Faciliteiten

Naast de binnenspeeltuin, het zwembad en de airtrampoline waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken, zijn er allerlei activiteiten mogelijk om het programma compleet te maken. Ga een stukje varen over de Regge, huur een Green Buggy of Green Scooter en cross door de omgeving. De natuurliefhebbers kunnen een vaartocht maken met de EMS Reggestroom, waarmee je onder leiding van een schipper/verteller met max. 25 personen een bijzondere tocht over de Regge kunt maken. Ben je liever actief? Kies dan voor een tocht per kano of kajak. Kortom, voor ieder wel wat wils!

Alle faciliteiten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×