Fluisterbootje huren

Varen met een fluisterbootje op de Regge

Een leuk uitje op het water met je gezin, collega’s, familie of vrienden? Ontdek de Reggestreek in Twente met een fluisterbootje. De fluisterbootjes zijn voorzien van elektromotoren en zijn hierdoor ‘fluisterstil’ en zeer milieuvriendelijk, waardoor je echt kunt genieten van de natuur. Onderweg is er van alles te bekijken en te beleven. Je krijgt vooraf uitleg over de zeer eenvoudige bediening van de boot en de te varen route. Geen paniek! De bootjes zijn voorzien van een stuurwiel, dus een vaarbewijs is niet nodig.

De Fluisterbootjes

⭕Zelf te besturen dmv een stuurwiel
🔌Elektrisch aangedreven
👩‍👩‍👦‍👦Maximaal 8 personen
💳Geen vaarbewijs nodig
👨‍👩‍👧‍👦Geschikt voor gezinnen

Sloep huren

Wil je liever iets meer luxe dan dat een fluisterbootje je biedt? Dan is er bij ons ook de mogelijkheid om een sloep te huren. Sloepen zijn langer en breder dan fluisterbootjes en beschikken over een kussen set. Daarnaast zijn de sloepen voorzien van een sterkere motor.
Sloep huren

Regge Puntertje huren

Vaar in retro stijl over de Regge met onze elektrische Regge Puntertjes. Geschikt voor maximaal 6 personen per bootje. Nu gemakkelijk online te reserveren.
Regge Puntertje huren

Ontdek de Reggestreek🔍

Onderweg is er van alles te beleven. Zo kun je tijdens de rondvaart een bezoek brengen aan de Pelmolen in Rijssen of stoppen bij een recreatieboerderij voor een potje boerengolf. Je vaart langs allemaal prachtige boerderijen en boerenerven. TIP: Stop onderweg bij de wijnboerderij langs de Regge en maak kennis met wijn uit de Reggestreek.

Fluisterbootje tarieven

Regge Puntertje:  €20,- per uur
Regge fluisterbootje: €25,- per uur
Regge sloep: €40,- per uur
Last update: augustus 2020, meest actuele prijzen vind je hier

Reserveren?🤳🏼

Wil je vandaag nog varen met een fluisterbootje? Reserveer dan snel online reserveren

Varen met een groep

Wil je een arrangement samenstellen voor een groep, dan kun je een offerteaanvraag doen.
offerte aanvraag

Openingstijden

Door te klikken op onderstaande button word je doorgestuurd naar de pagina van Openingstijden en de Tarieven. Hierin vind je meer informatie!

Openingstijden

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×

{{WP_ROCKET_CONDITIONAL}}