Rondvaarten

Rondvaarten over de Regge

Maak een vaartocht over de Regge onder leiding van een vertellende schipper. Zij vertellen je graag over de Regge en de Reggestreek. Al onze schippers zijn in bezit van een vaarbewijs. Het vlaggenschip van Rederij Reggevaart is de EMS Reggestroom, een originele kopie van de Boston Tea-Party Boat, die in de jaren ’50 van de 19e eeuw in Engeland zeer populair was. De comfortabele rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 25 volwassenen. De rondvaartboot is overdekt, ideaal bij minder mooi weer, maar ook bij een felle zon.

Rondvaartboot huren

Het is ook mogelijk om de rondvaartboot inclusief vertellende schipper te huren met een privé gezelschap tot 25 personen. Het tarief is € 150,00 per uur. Je vertrekt en eindigt bij de insteekhaven van Vakantiepark & Partycentrum Mölke. Andere punten zijn in overleg ook mogelijk, bijvoorbeeld bij de Pelmolen, Grimberghoeve of Wijngaard Baan. Het is mogelijk om onderweg een stop te reserveren voor leuke activiteit, picknick of bezichtiging. Laat je informeren door de receptie!

Meer informatie

Reserveren

Wil je de rondvaartboot reserveren? Bel dan even naar onze receptie: 0548 – 519741, wij helpen je graag verder. Wil je een arrangement samenstellen voor een groep, dan kun je een offerteaanvraag doen.

offerte aanvraag

Openingstijden

Benieuwd naar de openingstijden? Klik hier!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×